-
Butiken

Alla Toucan produkterna under egen kategori!

Då Franska Toucan sortimentet nu växer efter Barcelona mässan så har vi skapat en egen kategori för deras produkter under Pooltillbehör!

FANTASTISKA POOL & SPATILLBEHÖR

Från Franska Toucan kommer massor med listiga små produkter av hög kvalité. Så som Pool'Gom, Net'skim, Waterlilly, Pool'Gom XL och Easy Pool'Gom. Alla är de produkter som hjälper dig att hålla din Pool eller ditt Spabad rent, utan att använda onödiga kemikalier för t.ex. kantrengöring. Se filmerna nedan!

Pool'Gom XL och Easy Pool'Gom och dess refiller är nya produkter för oss och finns ännu inte på lager men är beställda, och såklart direkt från Toucan - Utan mellanhänder!

Net'Skim - Filterpåse för skimmern - 12 pack

Net'Skim är en elastisk filterpåse som man sätter över skimmerkorgen. Genom att filtrera bort mer skräp innan det kommer till ditt stora filter slipper man backspola och sparar därmed vatten och energi. 12 st i en förpackning.

PoolGom För rengörning av vattenlinjen - 3 pack

Pool'Gom är en randrengörare för linerpooler och spabad. Kan även användas på t.ex. skimmers, inlopp. Kort sagt, allt som är gjort av plast rengör den på ett nästan magiskt sätt.


Mer information och filmer finns under produkterna nedan och under sin nya produktkategori här

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.