-
Butiken

VI HALVERAR PRISET - IGEN!

För 14 år sedan gjorde vi det med poolkemikalierna på den Svenska poolmarknaden och därefter har vi gjort det ett antal gånger med ett antal olika produktkategorier! Nu gör vi det igen, med sandfilter! Denna gången vill vi avisera att vi nu gått ännu längre och skapat paket med antingen filtersand eller filterglas! Till oslagbara priser!

Paket med sand eller glasfiltermedia!

Ja vi har berättat om att vi tagit hem våra egna sandfilter i en tidigare blogg artikel - vi vet. Det som är på gång nu är att vi gjort oslagbara paketpriser med filter + glas eller sand till.

Så - vi har precis gjort färdigt våra sandfilterpaket med antingen sand eller glasfiltermedia (som sagt) - otroliga priser om du shoppar efter ett nytt sandfilter eller bygger ny pool. Priser från 6.750.- + frakt! 🙂 Alla modeller kommer i lager i början på mars.

Tänk på att frakten tillkommer på alla varor som antingen är skrymmande eller måste gå på pall Sandfilter plus filtermedia kan väga uppåt 300 kilo). Men en pall rymmer mycket, så passa på! I samma fraktpris och på en pall kan vi packa med hela teknikrummet till poolen! Pump, filter, poolvärmepump, sand eller glas, kemikalier eller varför inte en Aseko doserare? Vi har pall-plastnings-maskin ;)

En pall får väga max 1000 kilo och vara 2.2 meter hög!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.