-
Butiken

Poolklubben - Covid-19 - Lagerstatus!

När viruset kom till Italien så beställde vi fortare än kvickt! Vi brukar beställa i början på april men det vågade vi inte denna gången!

En av två lastbilstrailers har anlänt! Den andra är på väg genom Frankrike just nu. . .

Vissa saker har varit på väg att ta slut redan nu. Men eftersom vi är försiktiga generaler så såg (eller gissade) vi vad som var på väg att hända när viruset nådde Italien och då beställde vi från vår Spanska tillverkare på direkten. Idag (den 19/3) kom den fösta trailern och den 27/3 är nästa beräknad att komma. Då kommer vårt lager att vara sprängfyllt inför säsongen!

Det kan låta väldigt okänsligt i ett läge som detta att prata om pool och spa kemikalier. Men vi har ju massor med kunder som litar på att att få sina leveranser från oss. Och det vore inte så kul att tvinga ut folk i handeln just nu och riskera smitta. Bättre att få sin leverans hem eller till Postnord på ICA eller Konsum. Handla mat måste man ju ändå! Vi jobbar nu frenetiskt på att få ner Postnords priser  på hemleveranserna, som redan nu erbjuds på vår sida och få igång BudBee som leveranssätt eftersom de levererar direkt till din ytterdörr!

Vi skrev igår ännu ett avtal och denna gång med DHL. Så i nuläget har vi åtminstone två logistikkanaler för att kunna få fram våra produkter.

Vi skulle ju ha en stor nyinvigning av vår utökade lagershop i Vellinge, om några veckor men det känns ju helt fel att göra det nu. Så vi flyttar fram datumet en månad till sista helgen i april istället så får vi se om Covid-19 har lugnat ner sig då!


Låt oss nu se fram mot en fantastisk vår och en fantastisk poolsommar - trots allt!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.