-
Butiken

Nya leveranser på ingång från världen!

Ja gott folk! En full trailerlastbil rullar in idag eller imorgon från Spanien för att ta plats på vårt lager! Med i leveransen finns det sista Multikloret för säsongen och även den slutsålda pH+, Chockklor samt en rejäl lagerpåfyllning av den vidunderliga Vinterbomben™! Från Frankrike kommer påfyllning från Toucan som tillverkar bland annat NetSkim som varit slut några dagar!

Ja faktiskt! Som omväxling så har vi lyckats få hem Vinterbomben™ i tid denna gången!

Det brukar vara lite sisådär med att klämma in produktionen av Vinterbomben™ mellan den Spanska fabrikens semester och starten för när vi Svenskar börjar fundera på att stänga ner våra pooler. Men naturligtvis är det inte dags att börja fundera på nedstägning förens i slutet på september så vi har en hel månad kvar av vår badsäsong ju!

Det var inte helt lätt att få till leveransen denna gången

Detta pga bristen på världsmarknaden för kemikalier och då framförallt bristen på tillgång till högkvalitativa kemikalier! Men genom god framförhållning (för en gångs skull) och bra avtal med vår Spanska tillverkare så gick det vägen denna gången som sagt!

Leveransen väntas in idag eller imorgon.


Toucan sortimentet behövde en rejäl påfyllning

Våra Franska vänner på Toucan har skickat fyra pallar med bland annat Net'Skim och andra produkter från dem! Ska anlända denna vecka (v.32) så det bör ringa på lagerdörren vilken sekund som helst! Även Toucan har haft problem med att leverera tillräckligt mycket produkter till oss och denna sändningen har vi väntat på i nästan två månader nu.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.