-
Butiken

NU SÄNKER VI PRISERNA!

Hej vad det går - vi är i prissänkartagen! :) Många av våra Spanska poolkemikalier är nu prissänkta! Detta trots att svenska kronan är i ett evigt värdefall! Förklaringen är enkel - Världsmarknadpriset på många kemikalier har gått ner "kraftigt" - läs mer om det nedan. . .

Hur kan ni sänka priserna när alla andra höjer?

Enkelt - får vi lägre inköpspriser så överför vi det till er kunder - såklart! Tyvärr tänker inte alla så, men det gör vi, och därför har vi lägst priser i branschen på jämförbara produkter! Så enkelt är det! Såklart spelar vår affärsmodell in i detta - vi köper nästan uteslutande alla våra produkter direkt från tillverkarna och då slår t.ex. en prissänkning på världsmarknaden igenom direkt på våra priser och vi skickar vidare till er kunder!

Sen ska vi inte påstå att det är några stora prissänkningar och det beror tyvärr på att kronan blir allt mindre värd mot omvärldsvalutorna som EUR och USD. Men alla bäckar små gör en stor å som man säger :)

Alla sänkningar är inte klara än med efterhand som vi får in fakturor från våra leverantörer så kommer prissänkningarna att slå genom på hemsidan.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.