-
Butiken

Vi fyller 10 år! Det firar vi med en stor tävling här och på våra sociala medier!

Vi kör igång det nya året med en vidunderlig tävling! Det är ett sätt för oss att fira 10 år och samtidigt önska er alla ett riktigt gott nytt år! Det vi brinner för såsom snabba leveranser, vettiga priser och högkvalitativa kemikalier samt tillbehör! Ja, det verkar ni kunder uppskatta och det gör oss väldigt glada!

Vi kan se tillbaka på 10 fantastiska år tack vare er, våra trogna och dedikerade kunder! Ni har givit oss ris när vi varit dåliga och ros när vi varit bra, vilket man tydligt kan se på vår Trustpilot rating nedan. Vi är super stolta över att vi fått ett så bra betyg från er! Det betyder enormt mycket för oss! Ni har givit oss förtroendet att leverera högkvalitativa Pool & Spa Kemikalier samt tillbehör under alla dessa år. Faktum är att vår allra första kund fortfarande handlar av oss inför varje poolsäsong! Vi har givit tillbaka genom att försöka ha blixtsnabba leveranser, support i världsklass och de bästa möjliga priserna på premium produkter tillverkade inom EU (till den allra största delen). Alla våra kemikalier tillverkas t.ex. fortfarande i Norra Spanien, med miljön i fokus och fabriken drivs nu, som då, med förnyelsebar energi från vattenkraftverken i Pyrenéerna!

2020 går vi in i en ny tid för PoolKlubben och vi kommer att utöka vårt sortiment med nya produkter så mycket vi mäktar med. Vi kommer som vanligt att ha vårt största fokus på tillbehören till Pool & Spabad. Men ni kommer att se en klar ökning av reservdelar, vilket ni kommer att lägga märke till via våra utskick. Reservdelar till pumpar, sandfilter, manometrar och allt annat runt poolen eller inuti ditt spabad. Allt från skimmerkorgar av alla upptänkliga märken, till små packboxar för pumpar. Som kanske gör att du slipper köpa en helt ny poolpump eller spapump om olyckan varit framme. Värmare och hela pumpar från både Astral, Speck, Zodiac och Hayward finns redan på vår hemsida och vi kommer också att fylla på tillbehörssidan med fler produkter från vår nya leverantör CPA (Canadian Pool Accessories). Detta och mycket mer är på gång, och du. . .

Allt utan fördyrande mellanhänder - Precis som vanligt!

PoolKlubben - 10 år 2020!

Det totala värdet på tävlingen är: 9.794kr

Tävlingsregler

TID:


Tävlingen löper från och med den 29/12-2019 till den 31/1-2020 och vinnarna dras helt slumpmässigt under övervakning av revisor och meddelas här och på våra sociala medier samtidigt.


ANTAL:


3 st vinnare


PRISER:


1:a pris en st Astral Pullit+ 3 Advance | 2:a pris ett styck Uppstartspaket Pool| 3:e pris en styck Pink Flamingo. (alla priser skickas fraktfritt till vinnarna)


HUR:


Regel nummer 1: Tävlingen gäller befintliga kunder eller deltagare som blivit kunder under tävlingstiden. Regel nummer 2: Ni Följer oss samt delar och gillar våra inlägg på Facebook under tävlingstiden. Samt att ni följer oss på Instagram och gillar de bilder som vi lägger ut under tävlingstiden. Då deltar ni i tävlingen. OBS: vi väljer endast pristagare bland de som uppfyllt alla kraven ovan. Skriv gärna något trevligt om ni kommenterar våra inlägg och när ni delar, det är ett plus inte ett måste.


LÄNKAR:  


Facebook: @poolklubben | Instagram: #PoolKlubben eller PoolKlubben helt enkelt.

Vi tackar på förhand alla er som deltar och som hjälper till att sprida vårt varumärke på de numera, marknadsföringsmässigt fullständigt nödvändiga, sociala plattformarna. (Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna).

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.