-
Butiken

PVC Skolan

Hur gör proffsen egentligen när de limmar PVC rör och kopplingar till din pool eller spabad? Vi vill berätta lite "tricks and tips" så ni vet hur det går till när det är dax att bygga pool eller att modifiera den befintliga installationen. Därför har vi gjort en liten instruktionsfilm som visar de mest fundamentala sakerna.


Hur gör proffsen när de ska limma PVC rör till pool eller spabad?

Det finns inget som är så irriterande som när man har limmat samman rörsystemet till sin nya pool, eller ändrat på någonting i sitt befintliga rörsystem och det plötsligt sprutar vatten åt alla håll när man startar pumpen.

Vi går genom det viktigaste i PVC SKOLAN! Det viktigaste är faktiskt att man använder bra lim och ett bra PVC rengöringsmedel. PVC rengöringsmedlet tar nämligen bort den yta som fabriken adderar till alla rör och kopplingar för att gjutprocessen ska vara möjlig att genomföra.

Beläggningen är en utseende fråga också men den största anledningen till att alla PVC delar har en glansig yta är faktiskt tillverkningsprocessen. Därför är det viktigt att man använder PVC rengöringsmedlet eller ett sandpapper innan man limmar. Så ytan får en textur där limmet kan fästa ordentligt, i filmen nedan får ni lära er precis hur man gör!

Här kommer filmen så mycket nöje!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.