-
Butiken

NU FINNS METALTRAP™ PÅ LAGER!

Efter "sju svåra år" (läs strul med fraktleverantören) så har METALTRAP äntligen kommit in på vårt lager! Vi har många kunder som har problem med metallfläckar i sina pooler! De söker alla efter ett sätt att bli av med fläckarna och missfärgningar på allt från liners till trappor. När vi då fick syn på denna banbrytande produkt på mässan i Las Vegas 2022 så var ju saken biff! Den ska vi ha i vårt sortiment!


METALTRAP™ ÄR EN BANBRYTANDE POOL OCH SPA PRODUKT!

Vi har åtminstone inte sett något liknade på den Svenska poolmarknaden tidigare och mängden applikationer är många! Har du egen brunn och behöver fylla poolen från den eller har du mycket metall i ditt kommunala vatten? Ja då är detta produkten för dig! Avlägsna metallerna innan de hamnar i poolen, som sagt. Vår första fråga var naturligtvis - tar det inte en evighet att fylla poolen genom den där apparaten? Nej det tar 16% längre tid att låta vattnet passera METALLTRAP™ än att köra direkt från slangen och det kan vi tycka är helt ok istället för att få ner metallerna i vattnet.

Den avlägsnar metaller som järn, koppar och magnesium på kemisk väg och den tar faktiskt även bort lite kalk men det är inte dess huvudsyfte. Har du mycket kalkrikt vatten så behöver du en riktigt avkalkningsanläggning. Det finns, är dyrt och inget vi har i vårt sortiment, utan då får man vända sig till sin lokala VVS firma.

Produkten är perfekt för pool eller spabad och den finns i lite olika kapaciteter. Det vill säga att den modell som t.ex. är märkt 10.000 gallons tar bort metallerna från 40m³ vatten och sen är den förbrukad. Det kommer att finnas refillkit för dem när de väl kommer in i vårt sortiment (våren / sommaren 2023).

Läs mer om metallutfällningar i vår Guide Vattenfakta här.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.