-

Sakta men säkert närmar vi oss completion! Astral Lumiplus RGB LED lampa på plats med decklights

Trä lever!

Här byggs det! Vi figursågar trädäcket runt poolen. . .

Inte långt kvar. . .

Trädäck färdigt - Sidor kvar | #NormaltNedgrävd

Reningsanläggningen färdig! Ingår i våra DIY poolpaket!

Poolreningsverk med Speck pump | Sandfilter | (extra utrustad) med Blue Connect | Blue Lagoon UV-C

Webstudio workout!

Poolen fylld och på plats | Ramverket för trädäck påbörjat | #riktignedgrävdpoolför65000kr

Butiken

MISSA INTE BYGGET AV VÅR WEBSTUDIO FÖR POOL & SPA!

FÖRSTA DELEN KOMMER PÅ HÄR OCH PÅ VÅR YOUTUBE KANAL DEN 20/5! Vill du lära dig hur man bygger en Poolklubben DIY pool så är detta en artikelserie för dig! Den kommer att publiceras både här och på våra sociala medier under våren! Vi visar steg för steg med väldig detaljrikedom hur du går tillväga för att skapa din alldeles egna Staycation oas i din trädgård.


Ska vi nu stanna hemma så får vi ju göra det med stil eller hur!

Eller åtminstone försöka ha en så trevlig "Staycation" som möjligt. Denna artikelserien kommer att gå genom alla grepp och handtag som behövs för att bygga din egen pool helt på helt egen hand. På detta sättet kommer du att för mycket små pengar kunna skapa det som många familjer drömmer om - ett egen pool. Vi visar tom hur du kan bygga upp området kring poolen med ett trädäck.

Låter det intressant? Vi tycker det, inte bara för att vi säljer jättebra Tysktillverkade  pooler med den absolut högsta kvalitén på alla ingående komponenter. Det är ingen rocket science att bygga en pool bara man har bra instruktioner och får reda på hur man ska göra i detalj. OCH att man känner sina egna begränsningar och tar hjälp av en hantverkare om man inte klarar just "det" specifika momentet i poolbygget själv.


Det vi kommer att visa upp är bygget av en 3m rund Paradis pool

Produkten hittar du nedan. Vi bygger denna inomhus för vår webstudio men det gör ingen skillnad eftersom princip för att bygga en pool i trädgården eller inomhus är exakt den samma. Den kommer att ha allt vad man behöver och det där lilla extra också som LED lampa i tre färger och UV-C rening osv osv. . . Poolens storlek spelar inte heller någon roll för arbetsinsatsen och tillvägagångssättet är ungefär det samma men såklart mer jobb med återfyllning och grävjobbet blir större, Men eftersom de allra flesta kommer att hyra in någon med grävmaskin för det så blir arbetsinsatsen väldigt lik för dig som villaägare.


Sen kanske man i ärlighetens namn ska säga att utsikterna för att hinna beställa en pool idag och få den badklar till juni nog är försvinnande små eftersom det gäller att få samman alla de saker man inte kan göra själv, som att gräva hålet eller gjuta plattan poolen ska stå på. Vi ser att mängder med aktörer i branschen försöker få folk att tro på det men vi säger som vanligt sanningen. Men visst vi byggde vår pool i webstudion på under en vecka dessutom så var det endast en person som gjorde jobbet (på förmiddagar) så visst det går om man vill.

Men med det sagt så är det ju faktiskt en perfekt tid till att jobba hemma och i trädgården med diverse projekt så varför inte dra igång - Vi hjälper dig hela vägen. Räkna med ca 3-4 veckors leverans tid av våra mindre poolpaket Paradis - Wave - Tropical

Vi har en sida som vi gjort speciellt för dig som är sugen på en egen pool!

Den hittar du här!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.