-

Poolklubben 10 år 2020!

GÖR DET SJÄLV GUIDEN FÖR RIKTIG POOL

Poolpaket med allt inkluderat - Utan mellanhänder!

Vi trodde faktiskt aldrig att vi skulle sälja pooler! Det ingick inte i vår ursprungliga affärsidé. Men eftersom massor med kunder kontaktat oss genom åren och frågat efter just pooler, så böjde vi oss slutligen för trycket. Frågan från våra kunder har ofta varit om vi inte kan leta reda på en bra tillverkare av högkvalitativa pooler för "min kompis eller min släkting ska köpa pool. Så vi gjorde just det!

Vad är det för pooler vi säljer?

Uteslutande linerpooler med varmgalvaniserad stålkonstruktion eller Styropool® isolerblock konstruktion. Stålkonstruktionen har otroligt lång livslängd eftersom den är mycket väl rostskyddad medans Styropoolen® håller för ett mindre krig då man gjuter den med armerad betong. Båda varianterna är klädda på insidan med Tysktillverkade liners av högsta kvalité. En liner kan man (om olyckan skulle vara framme) naturligtvis få hål på med en kniv eller liknande men då är den relativt lätt att laga eller byta ut (om man följt bygganvisningen) och den är inte fasansfullt dyr heller faktiskt. Mycket jobbigare med andra pooltyper, om man får missfärgningar i plast eller liknande.

Våra "All-In-One" DIY poolpaket!

Ja de innehåller faktiskt allt man behöver för att bygga poolen förutom det självklara som betong, cement eller grus och verktyg. Det är i princip bara en sak som inte ingår och det är värmesystemet. Om man vill ha uppvärmning av poolen så kan man välja till det. Vi har uteslutande satsat på Luft - Vatten värmeväxlare eftersom de i princip är ekonomiskt oslagbara. Men vi kan ta fram andra lösningar till dig om du vill.

Vad kostar det att värma poolen?

Om man värmer poolen med en värmeväxlare till 28 grader så kostar en säsong på 5 månader (maj - september) ca 104kr per kubikmeter vatten du har. Så en pool på 20m³ kostar ca 2.000kr att värma upp hela säsongen. En förutsättning för detta är såklart att du täcker poolen på nätterna med den GEO Bubble® thermoduk som ingår i alla våra paket.

Kan man bygga poolen själv?

Ja det är klart man kan. Men man måste vara någorlunda händig och känna sina egna begränsningar och välja rätt fundament för sitt poolprojekt. Gör man bara det så är det inte mycket svårare än att bygga ett uterum eller ett trädäck. Sen är det faktiskt så att känner man bara sin egen nivå så tar man ju hjälp när man behöver det. Det finns stora pengar att spara på att göra så mycket som möjligt själv. Vi brukar säga mellan 20% - 50% beroende på hur händig du är. Ungefär hälften av de pooler vi sålt har byggts av kunden själv!

Vi har valt poolpaket från en Tysk tillverkare.

Som endast producerar poolpaket av allra högsta kvalité. Vi vet detta eftersom flera av oss som jobbar på Poolklubben har pooler från samma tillverkare och vi har haft dem i många år. De fungerar perfekt på alla område och håller sig som sagt fräscha även efter 16 år! Som den äldsta poolen är. Så eftersom vi testat dem själva, så vågar vi stå för deras Kvalité - Konstruktion och Funktion.


Boka möte och lär dig mer om pooler och hur man bygger dem

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.