-
Butiken

BOOM - Vi går som vanligt mot strömmen!

Ja du läste rätt!! Om ingen oförutsett händer så behåller vi våra sedan tidigare super låga priser på våra Spanska Pool & Spa kemikalier! Senaste prishöjningen som vi tvingades göra pga högre råvarupriser och höjda fraktpriser var till våren 2022. Hur vi kan behålla våra redan låga priser när alla andra höjer 20 - 30% kanske du vill läsa mer om nedan! Dessutom finns det fler nyheter nedan!

Ja hur är det möjligt?!

När alla andra höjer priserna så ligger ni kvar!? Jo det beror på många saker, dels har vi pressat våra egna marginaler lite, dels har vi förhandlat fram ett ännu bättre pris från vår Spanska tillverkare eftersom vi nu är uppe i en "sjukt stor" volym (tack alla älskade kunder). Sen beror det på att världsmarknadspriset faktiskt har sjunkit lite på många av de råvaror som används i våra Pool & Spa kemikalier. Dessutom drabbas inte vår fabrik av energikrisen som ju galopperar över EU. Anledningen till det kan ni delvis läsa här och sen är det ju så att vår Spanska fabrik har ett elavtal som löper på 100 år! Detta avtal var anledningen till att så många energikrävande tillverkningsindustrier tog steget och flyttade upp i Pyrenéerna, när spanska staten lockade med närhet till vattenkraft och billig energi!


Inte nog med det!

De goda nyheterna bara fortsätter komma! Vi har alltså mitt under galopperande inflation, ett omvärldsläge som man skulle kunna tro är hämtat direkt från en mardröm, lyckats förhandla oss till ännu bättre villkor med Postnord och inom kort kommer vi att ändra så ni kunder kan skicka era varor direkt hem till dörren för endast 59kr (gäller på orders över 600.-).  Vår fraktfritt gräns ligger alltså kvar på 600kr med Mypack Collect men för några småslantar kan du få grejorna levererade direkt hem till dörren! Det ni!

Sen kan vi naturligtvis inte ta gift på att vi klarar av att hålla detta under hela 2023, ingen vet vad som händer med kronan mot EUR t.ex. eller om Postnord plötsligt kommer på vad de gjort! Men som det ser ut nu så ska det vi skriver ovan hålla hela säsongen 2023.


Lite sämre nyheter. . .

Ja det är att våra fantastiska poolrobotar från Israeliska Maytronics kommer att gå upp med minst 16% till årets säsong! Enligt generalagenten kommer höjningen pga vår värdelösa kronkurs och inflationen samt höjda inköpspriser från Maytronics. Vi har i skrivande stund kvar några modeller på lager till 2022 år priser men de kommer inte att finnas kvar på lagret länge till för ett så lågt pris. Så passa på!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.