-
Butiken

Viva España - Barcelona here we come!

Here we go! På måndag morgon är det wheels up och vi åker till Barcelona för Europas största poolmässa 2023!

Låter det trevligt?!

Ja absolut är det trevligt - men det handlar inte om semester :) Precis som vanligt när vi åker på mässa så är det 100% business! Vi har så många möten inbokade att vår kalender börjar se riktigt tjock ut faktiskt! Vi kommer att vara där måndag till torsdag (vecka 49) och till och med kvällarna är uppbokade med olika leverantörer!

Vi kommer naturligtvis att leta efter det vi alltid letar efter, nya högkvalitativa produkter som vi kan köpa direkt från tillverkaren för att sälja direkt till er utan onödiga mellanhänder! Det finns  faktiskt en del nya tillverkare som vi bestämt möte med redan nu på förhand! Tillverkare som vi redan nu innan mässan vet att vi kommer att vilja samarbeta med i framtiden. Sen ska vi naturligtvis träffa ett antal av vår nuvarande tillverkare. Vi importerar ju ett antal produkter från hela jordklotet. Spanien, Italien, Tyskland, USA, Kina, Israel, Frankrike osv osv. . . De allra flesta ställer ju ut på Europas största poolmässa såklart så det är ett utmärkt läge att prata affärer och knyta nya och gamla kontakter.

Som vanligt när vi åker på mässor. . .

Ja det kommer att komma massor med blogg artiklar och videos på de produkter som vi hittar och förhoppningsvis kommer vi att hitta mycket nytt och roligt! Så stay tuned här i bloggen så får ni första tjing på att se nya produkter dyka upp till era pooler och spabad!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.