-
Butiken

Vi testar nya Maytronics Liberty 400!

Nya trådlösa och laddningsbara Maytronics Liberty 400 ska nu få bekänna färg på allvar! Kan en laddningsbar poolrobot verkligen ha den kapacitet som krävs för att pumpa tillräckligt mycket vatten och ta sig runt överallt i poolen och göra rent överallt?! Vi har svårt att tro det, men det lär snart visa sig, den ska nämligen få tävla om saken med Maytronics M400!


När vi testar något så gör vi det på allvar!

Vi testar och testar!

Här kommer testvideon av Maytronics helt nya laddningsbara poolrobot - Liberty 400! Vi fick den direkt från tillverkaren för de vill att vi ska testa den! Det har vi gjort nu och snacka om att vi blev överraskade! Den klarade faktiskt av att rengöra en riktigt skitig 30m³ pool på strax under en timme. Visst man kanske inte ska jämföra den med effektiviteten hos en M600 eller M400 men den gjorde sitt jobb till vår fulla belåtenhet och jag kan lova att vi var lätt tvivlande från början! Vi har nu lånat ut den för vidare testning i två av våra kunders pooler. De har bägge lite olika former på sina pooler så det ska bli intressant att se hur det går. Efterhand kommer vi att skriva mer om hur det gick här.

Om vi kommer att ta in den så blir det tidigast 2024. Kanske inte förens 2025. Det beror på hur "färdig" den visar sig vara! Men redan nu ser vi att den håller den vanliga höga Maytronics klassen och det "känns på den" att kvalitén är hög! Här har man lagt mycket jobb på utveckling, det märks! Kapaciteten verkar också vara hög men det får vi se när vi slänger ner den i en riktigt skitig utomhuspool!

Den har Sonisk pickup "hammare" som man klickar under ytan när man vill att den ska gå upp och ställa sig vid kanten, så man kan få tag på den. Den levereras också med en krok man kan sätta på ett vanligt teleskopskaft om batteriet skulle ta slut. Men detta är ingen högkapacitets maskin och gränsen torde gå någonstans vid 4x8 pol eller till och med mindre, men det får testerna utvisa. Vi börjar filma och testa nu på direkten! Stay tuned!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.