-
Poolrobot Pulit Advance+ 3 och advanced+ 5 med gyro teknik tredimensionella filter och dubbla drivmotorer. Detaljer undersida
Butiken

Vi tar in en ny poolrobot i sortimentet!

Äntligen en Poolrobot som gör sitt jobb, håller hög kvalité och har ett vettigt pris!

ASTRALPOOL PULIT ADVANCE+ 3 TAR BORT 90% AV JOBBET MED EN POOL!

ASTRAL Pulit Advance + städare är robusta, tillförlitliga och effektiva förstklassiga städare med Gyro-teknik, tredimensionella filter och dubbla drivmotorer! Funktioner som gör dem till expertens val.

Så skriver ASTRALPOOL's reklamare (ovan), men det är inget som imponerar på oss! Vi är den största e-handlaren på poolrobotar i Sverige och vi har testat ett otal olika modeller, oftast med nedslående resultat. Det var först när vi fick testat denna lilla goding som vi faktiskt, äntligen, verkar ha funnit den där "instegsmodellen" som vi letat efter i alla dessa år. Under sensommaren 2019 har vi testat den i tre olika pooler samtidigt och de har faktiskt fungerat över alla förväntningar trots sitt låga pris!

Beslutet att ta in och börja sälja den blev enklare när vi fick reda på att den tillverkande fabriken ligger "granne" med Maytronics i Israel och att designern jobbat på Maytronics! Det förklarar konstruktionernas otroliga likhet dessutom.

SÅ, DETTA ÄR PRECIS VAD VI LETAT EFTER! EN POOLROBOT SOM HÅLLER HÖG KVALITÉ OCH SOM NORMALT FOLK HAR RÅD MED!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.