-
Butiken

VI HADE ÄNGLAVAKT!

VI KLARDE OSS FRÅN BRANDEN SÅ DET ÄR ”BUSINESS AS USUAL"! VI PACKAR OCH SKICKAR VAROR BLIXTSNABBT - PRECIS SOM VANLIG! Som ni kanske sett i press, tv eller på sociala medier så brann det väldigt nära Poolklubben igår! Men alla gudar var på vår sida och räddningstjänsten gjorde en fantastisk insats! Ca 25 räddningsfordon och ett hundratal brandmän bekämpade elden och de lyckades rädda Poolklubben!

Ja ibland ska man ha tur!

Både lager och kontor är helt oskadade!

Vid 16 tiden i igår utbröt en brand i en hjullastare hos vår granne Svenska Foder! Eftersom brandstationen endast ligger 100 meter från Poolklubben så var vi från början inte så oroliga.

Brandmännen var snabbt på plats och kunde påbörja släckningsarbetet. Det skulle dock visa sig vara en missbedömning att inte vara oroliga! För när det väl hade tagit fart så slog lågorna 10 - 20 meter upp och under hela natten kämpade ett 100 tal brandmän med att begränsa brandens spridning.

Man fokuserade tidigt på att rädda vår byggnad från lågorna samtidigt som vi med tre truckar tömde hela vårt lager på pool & spakemikalier och satte kemikalierna i säkerhet ifall elden skulle sprida sig in till vår byggnad.

Det som räddade oss, förutom brandmännens fantastiska insats, var att de båda intilliggande byggnaderna inte delade ytterväggar! Det fanns ett mellanrum på ca 10 cm mellan betongväggarna.

Nu håller släckningsinsatsen på att avslutats och grannbyggnaden rivs för att man ska komma åt det sista som pyr.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.