-
Butiken

The Skimmie!

Första produkten från Las Vegas mässan - Låt oss presentera "The Skimmie" - ett företag som har en uppsjö med små kul prylar som förenklar vardagen med pool! Vi har såklart landat generalagenturen för deras All American products och de kommer att finnas för beställning till säsongen 2023!


Las Vegas - man kan faktiskt kan hitta guld!

Vi såg deras produkter redan innan vi åkte dit, när vi gick genom utsällarlistan. Det som fångade vår uppmärksamhet var deras enkla men smarta produkter. The Skimmie som var deras första produkt är ju supersmart då ens skimmer oftast är ganska full med äckligheter med allt från möss till spindlar osv. Ganska skönt då att kunna tas upp den med ett rejält handtag med hjälp av en krok. Använder ni t.ex. netskim så går inte det något för de har en modell för det med.

De har faktiskt även ett tillbehör för the Skimmie som heter Happy. Det är en doserare för skimmern som rymmer två st 200g puckar, den minskar även flödet över multiklorpuckarna vilket gör att de löses upp i lite långsammare takt. Det är jätte bra om man har över 20 grader i vattnet och eller lite för hög cirkulationshastighet så puckarna löses upp för fort.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.