-
Butiken

Tävling och nytt Pool & Spa tillbehörsmärke på gång. . .

På mässan i Barcelona hittade vi en Kanadensisk firma som hade trevliga tillbehör till både Pool & Spa. Här kommer en liten föraning om vad som är på gång med dem. Bland annat kommer vi att utlysa en tävling på Facebook och Instagram där priset är grejor från just dem. Märket kommer att bli vårt eget med lite egna design tweeks!

Vi kommer som sagt under våren att utlysa en tävling och i den kommer man att kunna vinna ett knippe grejor för att testa funktionen hos de nya produkterna innan vi byter leverantör av våra tillbehör! Såklart kommer vi först att testa allting nogsamt själva (som vanligt), men vi tänker oss att ni som är våra kunder kanske vill bli testpiloter också! Så ni vinner grejer och vi vinner tester, bra för alla hoppas vi.


Tanken är att tillverkaren (CPA) ska göra vårt "eget brand / märke" som kommer att ligga under PoolKlubben "brandet" i fall de håller måttet. För att vi ska ta det steget så måste grejorna som de tillverkar hålla absolut högsta klass men ändå ha ett någorlunda vettigt pris. Vi tror att de kommer att uppfylla våra krav men det bästa sättet att ta reda på det är om vi testar och samtidigt låter er, som är våra kunder, testa grejorna i skarpa och verkliga situationer. Ni som är kunder hos oss vet hur mycket kvalitén betyder för oss och att vi aldrig skulle få för oss att sälja nått skräp som vi inte kan stå för.

Deras produkter tillverkas precis som allting annat i Kina men som vi nämnt i tidigare artiklar, om produkter från Kina, så behöver det inte vara negativt. Om man som importör är intresserad av att välja rätt produkter och betala ett högre pris för produkterna så finns det faktiskt bra grejor även i Kina.

En produkt som vi tycker verkar intressant är deras teleskopskaft som är av en ny typ med klick inställningar på längden istället för de traditionella med skruvlåsning. Har gjort en enkel film nedan som visar funktionen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.