-
Vilken är den bästa poolroboten?
Butiken

Poolrobot Guiden firar 5 år!

Det har vi firat genom att göra en liten enkel tutorial på ämnet! Så vill ni veta mer om de poolrobotar som vi säljer och vad vi tycker och tänker så ska du kika in här!

Ja! Vilken poolrobot ska man välja och vilken passar till just min pool? - Det är frågan som många ställer sig!

Vi har skrivit spaltkilometer under årens lopp när vi svarat på alla våra älskade kunders frågor om just poolrobotar - dessa fantastiska apparater som tar bort 90% av jobbet med att ha en pool! Men till slut så samlade vi alla våra tankar och funderingar i ett enda dokument som vi döpte till Poolrobot Guiden! På så sätt vill vi hjälpa er hitta rätt i denna evigt växande djungel med våra råd och dåd. Som såklart bygger på lång erfarenhet från både försäljning - tester - support och service!

I år firar Poolrobotguiden 5 år och med åldern kommer såklart mer mognad som i detta fallet betyder att vi nu extrautrustat den med en liten enkel tutorial (film)! Ni hittar Poolrobotguiden här. Den innehåller 11 år av samlad kunskap runt poolrobotar!

Förutom Pool & Spa kemikalier så är detta med poolrobotar ett av våra specialistområde! Vi är störst i Skandinavien på poolrobotar som enskild återförsäljare, till världens mest sålda, och (enligt oss) bästa poolrobotar - Maytronics! Låter det skrytsamt? Ja absolut - men det är sant!

Här kommer den nya tutorial filmen!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.