-
Butiken

PoolKlubben & PASSION Spas = Sant

Men är inte GARANTIERNA & RESERVDELARNA det viktigaste?! Vi skriver om vad man ska tänka på om man ska köpa ett Spabad och mycket om varför vi valde PASSION Spas som leverantör. Dessutom så har vi en kunskapsbank som sträcker sig 10 år tillbaka i tiden om underhåll och skötsel av Spabad, så länge har vi sålt Spakemikalier och tillbehör till Spa.

Jaha då var det oåterkallelig!

PoolKlubben som endast säljer Pool & Spa kemikalier ska sälja Spabad också! Ja varför inte säger vi. Med tanke på våra tekniska kunskaper och våra kunskaper om kemikalier och hur man ska underhålla och sköta sitt spabad så ser vi det som en naturlig utveckling.

Det är bara att vissa som är lite tröga (vi) som har hållit fast krampaktigt i nästa 10 år nu vid vår ursprungliga affärsidé att sälja högkvalitativa Pool & Spa kemikalier på nätet. I många år har vi fått frågan "varför säljer ni inte Spabad också?". Svaret från vår sida har alltid varit nej - Vi säljer bara tillbehör. Att sälja själva baden har aldrig varit vår grej riktigt, bara tillbehör till Pool & Spa som sagt. Så för några år sedan började vi tänka om och kika lite på marknaden, åkte på mässor, letade och testade olika produkter.

Ska vi sälja Spabad så vill vi hitta nått bra med kvalité.

Det ska vara en seriös tillverkare, som finns tillgänglig på marknaden, kan lämna vettiga garantier och vara stabila, samtidigt som de uppfyller våra krav på kvalité. Och de är inte små, kraven alltså.

Nåväl! Vi hittade vad vi letade efter och lärde oss massor under resans gång.

Bland annat att: 98% av alla Spabad tillverkas i Kina. Så är det bara! Ja de designas oftast i Europa eller i USA men de monteras samman i Kina. Innehållande de komponenter som de designande företagen bestämmer sig för att använda. Lite som att bygga en dator eller en bil kan man säga. De ingående komponenterna bestämmer kvalité och prestanda. Vi skulle kunna skriva en mindre avhandling på ämnet här. Men för er som vill fördjupa er ytterligare så  finns "avhandlingen" här.


PASSION Spas designas i Holland och monteras samman i Kina

Man tänker, är det inte alltid så nuförtiden? Att saker utvecklas av Européer, Amerikaner och Japaner (och många fler) och sen tillverkas sakerna i Kina. En ganska så skrämmande utveckling egentligen. Men nu är inte vi politiker så det är inte upp till oss att blanda oss i detta. Men vi tyckte om PASSION Spas från början för de hymlade inte med det faktum att deras produkter sätts samman i Kina. Det vet ju alla ändå, tror vi åtminstone.


Ska vi sälja Spabad så vill vi hitta nått bra, med kvalité.

Det ska vara en seriös tillverkare, som finns tillgänglig på marknaden, kan lämna vettiga garantier och vara stabila, samtidigt som de uppfyller våra krav på kvalité. Och de är inte små, kraven alltså.

 • Det ska inte vara det billigaste och inte det dyraste Spabadet utan det som har bra kvalité till rätt pengar. Bäst pris - Prestanda helt enkelt.
 • Vi ska kunna importera det direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder.
 • Garantierna måste vara bra och tekniken måste vara i framkant.
 • Vi måste kunna erbjuda service i de delar av Skandinavien där vi verkar.
 • Installationshjälp måste kunna erbjudas för de som inte är så händiga själv.

Garantier den viktigaste frågan av alla!

Ja hur ser det ut med garantierna?! Ska man köpa nått för så här mycket pengar så måste det ju finnas riktigt bra garantier och tillgång till service och support även efter köpet

 • 2 års garanti på alla ingående komponenter
 • 5 års garanti på själva badbaljan
 • 10 års garanti på den strukturella konstruktionen

Om något går sönder! Hur gör PoolKlubben då?

 • Vi utför garantiservice och support över hela Skandinavien med hjälp av vår servicepartner.
 • Vill ni ha hjälp med att koppla in och ställa Spabadet på plats? Det gör vi också! (läs mer här)
 • Alla reservdelar finns på vårt lager i Malmö eller en dag bort i Holland.

Nåväl! Vi hittade vad vi letade efter och lärde oss massor under resans gång.

Som sagt, vill ni fördjupa er ytterligare så  finns "avhandlingen" här.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.