-
Butiken

POOL LABBET™ TESTAR

POOL LABBET™ är en ny rubrik som kommer att poppa upp här och i våra sociala medier allt oftare framöver. Det beror på att det kommer massor med nya produkter och modern teknik från alla håll i världen! Produkter som gör poolägandet enklare och mer automatiserat. Den produkt som vi börjat testa nu har vi varit med i utvecklingsarbetet på. Inte jätte djupt men kommit med åsikter om diverse funktioner.

Vi håller just nu på och testar / utvärderar en helt ny produkt från en av våra tillverkare! En automatisk appstyrd 6-vägsventil med WiFi!

Det fungerar så här: När den känner av att trycket i filtret kommer över en viss punkt så startar den ett backspolnings program. Man sätter själv alla viktiga värde som:

  • När den ska backspola (vilket tryck)
  • Hur länge den ska backspola.
  • Om man kör med AI funktionen testar den om den kommit ner till "rent filter tryck / motstånd" och har den det så avslutar den backspolningen.

Om man har en BlueMachine kopplad till den så går den upp på en högre satt backspolningseffekt för att effektivt backspola filtret. När det är klart återgår BlueMachine till sitt inställda flöde.

Skulle tro den finns till försäljning under 2025 och då kommer den med 99% säkerhet ytterligare en funktion - automatisk påfyllning.

Vad den ska heta är en annan fråga - BackwashMachine? 🙂

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.