-
Butiken

Piscina & Wellness Barcelona 2019 Dag 3

Stora Spa & Media dagen! Torsdagen gick åt till att filma och fotografera samt att studera Spabads tillverkare och prata med deras säljare.


Ännu en hektisk dag är till ända!

Eller rättare sagt så var vi tvungna att bege oss till flygplatsen några timmar i förväg så det blev bara en halv dag på mässan idag. Anledningen är att Barcelona tyvärr upplever sina värsta demonstrationer på många år och demonstranterna belägrade flygplatsen tidigare i veckan! Därför fick vi rådet att bege oss till flygplatsen några timmar i förväg. Inga kravaller syntes men en generalstrejk är utlyst imorgon (fredag).

Nåväl, idag har vi ägnat oss åt hall 1 på mässan där alla Spabads tillverkare håller till och med att filma i "Pool hallen", det materialet kommer upp på vår Youtube kanal under helgen för det är svårt att redigera video i luften (skriver detta på flyget). Klicka här för vår Youtube kanal

Spabad att sälja eller inte sälja det är frågan. . .

Precis som vi gjort tidigare, när vi adderade pooler till vårt sortiment, så funderar vi nu på att gå hela vägen och erbjuda våra kunder några bra Spabad också men då naturligtvis - utan mellanhänder! Men detta är ett ganska vanskligt projekt som vi har tänkt mycket på och lagt stor energi på. Vi måste kunna garantera funktion och hantera garantier samt service en lång tid framöver. Då kan man inte välja en tillverkare som finns på andra sidan jordklotet och man kan inte heller sälja något som håller dålig kvalité. Vi får se var det landar, men några bra kontakter har vi skapat och vi har erfarenheter av några olika Spabad som vi själva har haft under ett antal år.

PASSION spas har vi lång erfarenhet av och de är faktiskt störst i Europa på vissa modeller!

De designas i Nederländerna, monteras i Kina vilket de helt ärligt berättar utan omsvep! Något som verkligen inte hör till vanligheterna. De är isolerade för alla klimat med flera lager av isolering. De har Amerikanska "badbaljor", samt mekanik / elektronik från världens mest välrenommerade tillverkare av Spabads komponenter, nämligen Balboa! Om vi väljer dem som leverantör så kommer alla reservdelar att finnas på lager i Malmö tillsammans med baden. Det här med montering i Kina är något som man ska vara väldigt klar över att det gäller nästan alla märken. Visst det finns andra än Kinesiska tillverkare men det största flertalet Spabad tillverkas i Kina.

Man kan säga att  Spabad och Pooler är som bilar, de designas av ett märke och en del modeller monteras i det landet där märket "hör hemma", andra inte, men komponenterna de består av kommer från hela jordklotet. De bästa bilarna eller spabaden, om man ska ta den jämförelsen, beror på vilka komponenter som används.

Värmeväxlare med inverterteknik.

Vi säljer idag värmeväxlare från både ASTRALPOOL och Zodiac men på mässan har vi försökt hitta en Asiatisk fabrik som vi kan köpa direkt från för att kunna sälja, ja ni vet, - Utan mellanhänder. Tror vi lyckats även om det eventuellt kommer att kosta oss en mellanhand i onödan. Ibland måste man bara inse att man inte kan göra allting själv. Både för sin egen skull och för kundernas skull. Även på pool värmeväxlare så gäller det att kunna hålla en hög service nivå och en vettig nivå av reservdelar och garantier.

En liten film som vi slängde samman när häpet nog fick se folk simma på mässan!

Här följer lite bilder från dag 3, första bilden visar PASSION spas storsäljare #1 med över 8000 sålda i Europa 2019!

Storsäljande Pooler hittar du hos Pooklubben.se

Balboa som tillverkar högkvalitativa Spabad system till många tillverkare av Spabad, bland annat PASSION spas.

Hög kvalitativa Pooler hittar du hos Poolklubben.se

Fluidra som vi började samarbeta med precis efter sommaren 2019

Pooklubben.se samarbetar med Fluidra och deras fina utbud av Poolprodukter

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.