-
Poolklubben.se tittar på Pooler på mässa
Butiken

Piscina & Wellness Barcelona 2019 Dag 2

Dag två i soliga och för årstiden varma Barcelona (23 grader).


En extremt hektisk dag!

Vi började dagen med en rejäl frukost på hotellet och därefter stod vi utanför portarna kl 10.00 och köade för att komma in på mässan. Väl inne så hade vi möten inbokade med 10 olika leverantörer och presumtiva leverantörer. Mötena gick hur bra som helst och det viktigaste mötet var såklart med vår Spanska kemikalieleverantör, på mötet med dem fick vi information om nya trender som t.ex. nya Spabads kemikalier med multfunktion av Brom och Aktivtsyre i samma tablett, så fort de finns färdiga för leverans så kommer vi att ta hem dem på lager.

Vårt möte med Hayward

Gick också bra och vår jakt på fler högkvalitativa poolrobotar till rätt priser ser ut att äntligen ha kommit ett steg närmare perfektion. Bland annat så kommer deras Ladybugg snart att finnas för leverans hos oss och naturligtvis direkt från tillverkaren - Utan mellanhänder!  (Bild nedan)

Så var det dax att träffa vår Kinesiska leverantör.

Vi importerar ju många av våra Pooltillbehör från ett företag utanför Shanghai i Kina, som faktiskt producerar med hög kvalité och har bra service om något skulle gå fel. De hade en del nyheter att visa upp och bland dem ett nytt teleskopskaft med tryckknappar för regleringen av längden. Smidigt!  (Bild nedan)

Lite av varje. . .

Vi hade möte med en av världens största tillverkare av poolrobotar, från Israel, som var mycket givande. I en monter hittade vi faktiskt en Fransk tillverkare som hade en laddningsbar poolrobot som vi måste testa funktionen på, har svårt att tro att den skulle fungera så bra men vi får se. En annan leverantör visade upp sina träningshjälpmedel för pooler. (Bild nedan)


Poolleksaker hos Poolklubben.se

Träningsprodukter till din Pool hos Poolklubben.se

Träningscyklar till din Pool hos Poolklubben.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.