-
Butiken

Påskkampanj & Tävling!

Vi kör igång en påskkampanj! Något som vi normalt aldrig gör då vi alltid har låga priser. Men med det väder vi har nu så tänker vi att man behöver något att värma sig med i dubbel bemärkelse! Kampanjen pågår fram till den 18/4. Var även med på vår årliga påsktävling där man får gå på påskäggsjakt på hemsidan och vinna 30% rabatt på bland annat kemikalier!


Ja gott folk! Påsken närmar sig och det gör uppstarten av poolen med!

Men med tanke på det extremt dåliga vädret vi haft och förmodligen kommer att ha hela vägen fram till påsk - Ja då behöver man något att värma sig med!  Därför gör vi nu något som vi normalt aldrig gör - en kampanj på våra fantastiska Inverter poolvärmepumpar - GreenMachine!

Kampanjen fortsätter fram till den 18/4 och sen kommer priserna att gå upp igen. Var även med på vår årliga påsktävling som kommer att delges alla våra kunder via mail (är du inte kund så föreslår vi att du registrerar dig nu) Var även med på vår årliga påsktävling där man får gå på påskäggsjakt på hemsidan och vinna super rabatterade priser bland annat kemikalier!


PÅSKTÄVLINGEN!

Vi har gömt 3 ägg på vår hemsida under olika kategorier. Hitta dem och skicka ett mail till oss på denna länken samt gilla och följ oss på vår Facebook och Instagram. Då är du med i utlottningen av totalt 5 st rabattkoder som ger dig 30% rabatt på bland annat pool & spa kemikalier samt pooltillbehör. Vinnarna dras helt slumpmässigt och meddelas via email den 24/4 och tävlingen pågår från den 15/4 till den 18/4.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och på redan rabatterade varor lämnar vi ingen ytterligare rabatt. Gäller inte heller på teknikprylar som robotar, poolvärmepumpar osv.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.