-
Med Blue Connect Plus kan du använda din smartphone och en app för att läsa av dina vattenvärden.
Butiken

Nyhet! Blue Connect "standard" har utgått som model!

Ja Blue Connect "standard" har utgått meddelar Riiot labs genom den Svenska generalagenten.

Uppdaterad den 20/1-2021

Så byter vi lite namn igen. Som man kan läsa nedan så utgick Blue Connect Plus för ca ett år sedan och ersattes av Blue Connect Gold Salt. Nu har man gått tillbaka till att kalla samma modell för Blue Connect Plus igen! Så alltså, det finns två modeller Blue Connect Go som är den billigare av dem två och inte avsedd för saltklorinerade pooler (läs mer under produkten vad som skiljer) och så finns Blue Connect Plus igen och det är den såkallade premium modellen som klarar saltklorinerade pooler men är avsedd för både salklorinerade pooler och vanliga klorpooler. Läs mer under repektive produkt nedan.


Uppdaterad den 22/4-2020

Så! Nu faller allt på plats i Blue Connect familjen och när dimman har skingrats så står två modeller kvar. Nya Blue Connect Go (instegsmodell) och Blue Connect Gold (samma som BC Plus Salt modellen). vi gissar att prisskillnaderna på sensorerna har blivit så försvinnande små att man inte kunde ligga kvar på med en hel extra modell av den anledningen. Det kostar att ha produktion av så många olika modeller. Så nu finns de två modellerna på vår hemsida med alla de nya priserna satta.

Uppdaterad den 12/1-2020

Denna modell som har varit instegsmodellen (billigaste modellen) i Blue Connect familjen utgår alltså och ersätts av en modell som kommer att heta Blue Connect GO. Övriga produkter i familjen Blue påverkas inte. Den nya instegsmodellen kommer att vara ännu billigare  än den nuvarande modellen. I dagsläget finns inget pris så det får vi återkomma med.

/red

Uppdaterat om Pricerunner den 20/3-2020

Som vanligt så försöker folk luras i poolbranschen, går man in och söker på Blue Connect på prisjämförelse siten Pricerunner så finns denna modellen presenterad som om att den finns för leverans hos vissa leverantörer till sitt gamla låga pris! Den har inte funnits till försäljning från Generalagenten på ett antal månader och anledningen till att vissa har den kvar är ju helt enkelt för att få in kunder på sin hemsida genom att locka med något som inte finns.

/red.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.