-
Butiken

NY PRODUKT - KAN DETTA VARA LÖSNINGEN?!

Kan detta vara botemedlet för den gula utfällningen som så många har problem med i sina pooler?! Vi vet inte än för vi har inget lämpligt testobjekt tillgängligt än. NetLine är en kantrengörings GEL som tar bort avlagringar från solkrämer och samtidigt ta bort kalk och fet från vattenlinjen!

HELT NY FÖR POOLMARKNADEN 2023!

Vi vet inte om den tar bort den gula randen eftersom vi inte har någon pool med det problemet, som vi kan testa på men. Men oavsett så är detta en mycket innovativ produkt. Som vanligt kanske man ska säga, för alla Toucan's produkter har visat sig fantastiskt bra och nytänkande! Det som är riktigt smart med denna är att den är i GEL form så man slipper få ner kalkrengöring eller fet rengöring i vattnet i någon större omfattning. Det gör den perfekt för oss poolägare. Appliceras på en trasa eller en vanlig tvättsvamp.

Vad är då denna omtalade gula avlagring som främst visar sig på linerpooler? Jo teorierna är många men vid en kontakt med Renolit (världens största liner tillverkare - vad vi vet) så hade de lite input i ärendet. De hade en teori om att solkrämstillverkarna hade ändrat någonting i sina recept så att utfällningen orsakades av solkräm helt enkelt. En del av teorin baserades på att det oftast var småbarnsfamiljer som drabbades och att det berodde på att vi smörjer in våra telningar ordentligt innan de får vistas i eller runt poolen - i solen.

Om det är solkrämen som är orsaken så har vi andra förebyggande medel mot just det nedan, även den kommer från Toucan och heter Waterlily, den suger i sig solkrämer och fetter och placeras i skimmern / Bräddavloppet.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.