-
Butiken

Ny leverantör!

Vi startar samarbete med Fluidra och utökar samarbetet med Maytronics i Sverige!

Många nya saker är på gång på PoolKlubben

I veckan gjorde vi en liten bilturné i södra Sverige för att träffa nya och gamla leverantörer. Som vanligt gäller det att gå till källan och inte till det trettioandra mellanledet. Utan mellanhänder är ju som bekant vår slogan och har varit så i 10 år snart!

Ny leverantör Fluidra!

De är en av världens absolut största leverantörer av Pooltillbehör. De samlar varumärke såsom ASTRALPOOL, Zodiac, Cepex, Riiot labs osv under sin flagga och har därmed alla upptänkliga Poolprodukter man kan tänka sig. Ni kommer att se vårt produktsortiment öka otroligt mycket under Poolprodukter kategorin. Men tro inte att vi gjort något "löjligt samarbete" med en leverantör utan att ha ett eget lager med produkterna. Vi tror inte på den affärsmodellen utan vi vill ha allting på lager för att ha kontroll och kunna garantera för er kunder att varan verkligen finns och inte ligger på någon annans lager någonstans kanske, eventuellt.... Vissa saker kommer vi inte att lagerhålla men det allra mesta som vi väljer att lägga ut kommer vi också att ha hemma för omgående leverans.

Fördjupat samarbete med Maytronics!

Vi har sålt Maytronics Poolrobotar i Sverige med stor framgång ända sedan 2012 och är den Svenska generalagentens absolut största kund på Maytronics Poolrobotar. Vi ser nu ett ökat servicebehov av Maytronics Poolrobotar och öppnar därför nu en ny avdelning på PoolKlubben! Nämligen serviceavdelningen som ni hittar här. Vi kommer att kunna hjälpa till med allt som gäller Maytronics poolrobotar och vi har anställt en tekniker för att göra det.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.