-
Butiken

Multiklor Triple Exact - Ännu en Nyhet från PoolKlubben!

Denna gången handlar nyheterna om vår kärnverksamhet - Pool & Spa Kemikalier! Våren 2020 lanserar vi vår kemikalietillverkares nya storsatsning!

Vår Spanska kemikalietillverkare

Har utvecklat en helt ny produkt baserad på deras forskning om vattenkvalité och bakterietillväxt. En helt ny Multiklor produkt med tre faser. Vår Multiklor 2-Fas har samma funktioner men färre steg för aktiveringen av kemikalierna. Utvecklingsarbetet har kommit fram till att vattnet blir bättre om man delar upp det i ytterligare en fas.

Precis som i Multiklor 2-Fas så löses chockkloret upp först och ger vattnet och sandfiltret en rejäl klorering sen kommer skillnaden. I andra fasen så Algdräper, Flockar, pH stabiliserar och mjukgör Multiklor Tripel Exact vattnet. Den förbereder och förenklar därmed för nästa fas, den tredje fasen  som innehåller långverkansklorering på 200g som sakta löses upp.

Den nya Multiklor Triple Exact har en vikt på 250g och kommer att säljas i alla våra olika förpackningsstorlekar, både 5 kg och i olika XXL paketeringar. Priset är inte fastställt ännu. Men produkten är svår att framställa så den kommer inte att bli billig.

VI har alltid varit skeptiska

Mot produkter som t.ex. tvättmaskinspiller med "kraft kula" och allt vad det heter då vi är ganska säkra på att det bara handlar om olika karamellfärger i en puck med pressat tvättmedel utan någon som helst adderad funktion. Men Multiklor Triple Action har vi sett framställningen med våra egna ögon och innehållet är faktiskt exakt det tillverkaren säger. Ursäkta det Engelska namnet förresten. Vi är på väg att lansera PoolKlubben i lite fler länder så vi måste börja hitta på namn som funkar utanför Sverige också.

Multiklor 2-Fas

Den har samma funktioner ju! Ja det har den och den är väldigt populär, men vi tycker inte att den ena utesluter den andra. Triple Exact doserar ännu exaktare och kommer att bli minst 100.- dyrare / 5kg på grund av dess komplexa tillverkningsmetod.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.