-
Butiken

Välkommen till Sverige Maytronics Dolpin M250!

Då var det officiellt! Vår trotjänare Maytronics Dolpin M200 går ur tiden efter nästan 20 år som modell (i olika versioner) och må han få vila i frid! Han ersätts nu av en yngre förmåga som är både smartare, starkare, snyggare och bättre!! Precis som det brukar vara här i livet, ungdomarna tar över förr eller senare :)

Ja då var det äntligen officiellt!

Förändringarna i 2021 modellflora är äntligen släppta från Maytroics generalagent i Sverige och det är verkligen ingen liten nyhet i semiproffs sortimentet i år. Det vill säga i Maytronics M serie.

Vi har under hösten fått tillfälle att testa de nya poolrobot modellerna i M serien och man kan väl säga att den största förändringen är helt nya M250. Det kommer även en ny modell som heter M700, som ligger något över M600 funktionsmässigt. Den har några ganska dyra funktioner till för dig som vill ha det allra senaste, bland annat har den 3 olika sensorer som berättar hur fullt filtret är i den!

Men bäst pris prestanda på poolrobotmarknaden får man fortfarande om man går ner några steg i modellfloran tycker vi! För i Bäst pris / Prestanda ligan leder fortfarande M400 modellen, tycker vi! Dock så närmar sig nu nya M250 Dolpin M400 och kommer helt klart att bli en utmanare till farbror M400 rent prismässigt. Men skillnaderna i prestanda och funktionerna är fortfarande stora, så var och en på sin plats så att säga.

Vad kan då M250 som inte M200 kunde. Jo, lite snabbt kan vi sammanfatta det så här.

  • Bättre filtreringsystem med kassettfilter och medföljande finfilter och grovfilter (exakt samma som M400)
  • Topmatade filter, så nu är det slut på att vända på roboten för att tömma filterpåsen!
  • 18 meters kabel - så den är lämplig för alla "hemma" poolstorlekar.
  • Största nyheten! Den klättrar! Så den rengör även väggarna och vattenlinjen.

Priset då? Jo den blir bara 600.- dyrare än vad M200 skulle kostat i år, trots alla nyheter och förbättringar!

Guide till bästa poolrroboten

Maytronics Dolphin M250 kommer in på vårt lager i mars och går att bevaka redan nu! Ni ser modellen nedan i de relaterade produkterna. Vi skrev förresten ovan att vi skulle säga något mer om semipro maskinerna från Maytronics, det vill säga deras "M" serie.

Det är så att M serien av poolrobotar från Maytronics ligger kvalitetsmässigt och prestanda mässigt precis under deras proffssortiment. De modeller som de säljer till simhallar och andra publika bad (proffsmaskinerna). På senare år har de även lite enklare maskiner som t.ex. E serien, som vi säljer minstingen av, Maytronics Dolphin E10. Den har vi tagit in, för de kunder som vill ha en poolrobot men som tycker att de större modellerna är lite för dyra, inte ska tvingas välja det Kinesiska skräp som börjat komma in på marknaden! Vi har testat några kina robotar och vi kan lova att det vi sett hitintills är långt från en fest!

Av Maytronics alla olika modeller för hemmabruk så är det Dolphin M serien som är kung och inget annat!

Nedan en liten teaser för den nya modellen som ligger på våra socialamediekanaler

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.