-
Butiken

MAYTRONICS MIDSOMMAR KAMPANJ!

Plötsligt händer det! Något som inte hänt på över 13 år! En prissänkning, om än tillfällig, på världens bästa poolrobotar - Maytronics!

Vissa aktörer annonserar ut köpta tester - där man påstår att man säljer "Testvinnare" och de bästa poolrobotarna!

Gå inte på sån lurendrejeri! Vem har testat och mot vadå?! Ytterst oseriöst! Vi har testat poolrobotar kontinuerligt i över 12 år! Vi har fortfarande inte lagt vantarna på en robot från Asien som ens kommer i närheten av Maytronics kvalité och funktion! Lägg där till alla ärende vi får in i vår support med ledsna kunder som berättar om sina upplevelser! Men därmed inte sagt att det inte kommer att komma poolrobotar från Asien som är bra, för det är vi övertygade om att det kommer att göra! Men ännu så länge är de inte där!

Så poolmarknaden översvämmas återigen av billigt skräp och vi tänkte att nu får det vara nog! Så vi tryckte till Maytronics generalagent för att få ner priserna, då vi vet att den rådande ekonomin inte är optimal för Sveriges villaägare! Det gick vägen, med den senaste leveransen. För så här kan vi inte ha det! Vi måste tänka på alla Sveriges poolägares väl och ve så folk inte köper produkter som kommer att fungera tills dagen efter att garantin har gått ut!

Israeliska Maytronics är världens största tillverkare av poolrobotar och det finns en anledning till det. De håller högst kvalité, gör det bästa jobbet i poolen och håller i en evighet! Vi har ständigt kunder som vill köpa förslitningsdetaljer som borstar och annat till över 15 år gamla robotar!

För en ren pool till midsommar och många därefter - Maytronics!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.