-
Butiken

Made in America - Utan Mellanhänder!

På ytan ser det lugnt ut men under ytan så paddlar våra små fötter på! Vi ser att marknaden börjar bli mogen. . . Elpriserna har gått ner och marknaden som varit översvämmad av konkursutförsäljningar, av risiga Kinesiska spabad, från kolleger i branschen (som satt tofflorna) börjar nu lugna ner sig!

Att vi skulle göra det har vi vetat i två år nu!

Enda sedan mässan i Las Vegas för snart två år sedan, där vi fick kontakt med flera olika Amerikanska spabads tillverkare, har vi testat deras produkter, vridit och vänt på deras organisationer, tills vi slutligen fastande för en av dem! Passande nog för oss i Sverige så heter de Viking Spas! De tillverkar sina bad med de bästa komponenterna som marknaden kan erbjuda och de gör det i Michigan i norra USA! De har kontroll över 100% av sin tillverkningsprocess, de är gjorda för vårt klimat och har minst sagt rätt isolering.

Vad var det för fel på de bad som ni sålde från Passion?

Inget alls egentligen, det som var problemet var att tillverkaren (i Kina) helt plötsligt kunde byta ut en komponent, helt ok kvalité. Men du kunde inte ge Passion i Holland ett serienummer på ett bad och få reda på exakt vilka komponenter som satt i just det badet. För oss är det en mardröm, inte för att vi haft några fel på de baden som vi sålt. Utan för att om något skulle gå sönder om 10 år så vet de inte vad det är för en komponent som satt i just det badet. De löser reservdelen genom bilder eller mått på t.ex. en koppling. Men det är inte riktigt så vi vill jobba.

Vi vill jobba långsiktigt med en tillverkare som har järnkoll på läget. . .

Därför var vi sugna på att ta hem Spabad - utan mellanhänder - direkt från en Amerikansk tillverkare, det är trots allt därifrån idén med spabaden kommer och det är "over there" som man har längst erfarenhet av tillverkningen. Dessutom har de i stora delar av USA precis samma klimat som vi har här i Skandinavien.

Detta är ett långsiktigt projekt och vi räknar med att ha de första baden hemma från dem någon gång under 2025. Så detta inlägg är bara en liten "teaser" för vad som komma ska.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.