-
Butiken

Let's Go West!

Vi har velat gå på USA's största poolmässa i många herrans år och i år ska det äntligen bli av! Anledningen till att vi vill dit är att vi vet att det finns ett antal tillverkare i USA som har en massa bra produkter, som vi tror vi skulle kunna sälja här i Sverige - helt utan mellanhänder - som vanligt. Problemet är bara att vi ser dem aldrig på de vanliga mässorna här i EU.


Så plötsligt händer det!

Vi gör äntligen slag i saken - Styr kosan västerut till världens största poolmässa - Den går av stapeln 15 -16 -17 november på Las Vegas Convention Center i Nevada och har över 430 utställare! Mässan i EU går i år av stapeln samma datum i Lyon (vartannat år Barcelona och vartannat år i Lyon) och när vi tittade genom utställarlistorna så var där väldigt lite nya saker tyckte vi. Därför tog vi beslutet att åka lååångt väster ut för att hitta nya bra produkter - som vi kan sälja utan mellanhänder med vettiga priser direkt till dig som kund.

Det vi kommer att leta efter är nya produkter som man inte hittar på de Europeiska mässorna som sagt. Vi kommer att hålla ögonen öppna efter bland annat:

- Nya högkvalitativa Pooleksaker Made in the USA - som ett komplement till vårt nuvarande sortimen.

- Kemikalier som t.ex. Metall magic - fast originalet, som vi vet är en Amerikansk uppfinning.

- Doseringssystem som vi inte ser i EU.

- Poolrobotar som vi inte ser i EU.

- Pooltillbehör som är Made in the USA

- Tillbehör runt poolen som fräcka skyltar och dylikt som inte finns i EU. Jänkarna har massor med fräcka dekorativa saker i sina poolområde, nu går vi till botten med att hitta vem som tillverkar dem!

Såklart kommer texter att justeras så de passar den Svenska marknaden lite grann :) 

Vi kommer att filma och fotografera enormt mycket och allt kommer att publiceras här på bloggen nedan i denna artikeln och på våra sociala medier såklart! Nedan kommer uppdateringarna att ske enligt det format som ni kan se redan nu.

2022-10-08

Efter att ha gått genom utställarlistorna lite mer noggrant de senaste dagarna så har vi redan hittat mer än 10 produkter som skulle passa den Europiska poolmarknaden som hand i handske. Produkter som vi aldrig sett på de Europiska mässorna! Vissa grejor vi hittat har vi lite svårare att förstå däremot!

En lustfikation på ämnet "värdelöst vetande" är att Las Vegas Convention Center är mycket välkänd mark för oss på Poolklubben, då vi varit på riktigt många IT-mässor där på 90 talet och 2000 talet - på Comdex som var dåtidens största IT / datormässa.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.