-
Butiken

Leslie's pool supplies - Florida

Semester! Ja tänka sig - vår VD har haft semester för första gången på 7 år! Florida blev målet och naturligtvis kunde han inte låta bli att jobbat oavbrutet. . . Bland annat hann han med att besöka våra nya Florida baserade leverantörers fabriker och lite annat smått och gott. Bland annat USA's störst kedja av pooltillbehör som sortiment mässigt påminner spöklikt mycket om Poolklubben sortiment mässigt!

Leslie's Poolsupplies i USA!

Ja - de är märkligt nog mer eller mindre en exakt kopia av Poolklubben, men så är det naturligtvis inte! Elaka tungor kanske skulle säga att Poolklubben är en kopia av Leslie’s men så är det faktiskt inte heller. Vi hade inte en aning om att de fanns när vi fick idén till Poolklubben 2008 - 2009!

Nåja, det finns några rätt stora skillnader, de har 950 franchise butiker över stora delar av USA och en märkligt liten rudimentär e-handel. Men sortimentmässigt så är vi lika på pricken. Deras största produktsegment är kemikalier och saker som poolägare behöver till sina pooler på löpande basis. Sen har de precis som vi leksaker, pumpar, värmepumpar osv osv.

Största skillnaden kan man säga är att de verkar till största delen i de sydligare staterna i USA och saknar helt butiker i många av de nordligare staterna. Detta gör ju att de mer eller mindre har säsong året runt till skillnad från oss som har en mycket kortare högsäsong.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.