-
Butiken

LÅT OSS PRESENTERA - WaterLink Spin Touch!

Alla vattenkvalitetsmätares mästare - Ja denna är inget man skojar om! Vi har haft ögonen på den under några år nu och den börjar komma ner i pris lite. Tillräckligt för att den ska gå att lösa utan att ta extra lån på huset! Denna mätare tar dig till laboratorienivå och vänder sig till både privatpersoner och företag. Visst den är dyr men vill du ha proffsutrustning så är det denna du ska ha!


Återigen direkt från tillverkare - Utan Mellanhänder till dig!

Ja vi har gjort det igen, skrivit direktavtal med en tillverkare / distributör för Europa! Med detta på plats så kan vi erbjuda dig som poolägare ett extremt tillförlitligt testsystem som ingen annan tillverkare kommer i närheten av pris / prestanda. Den mäter med reagenter som finns i dess testdiskar och det tar inte mer än 30-60 sekunder för att utföra en exakt test av ditt pool eller spa vatten. Spin Touch ger dig upp till 10 värde samtidigt. Resultaten sparas i SpinTouch och skickar det med Bluetooth till din telefon och till din dator via USB om du vill det.

Du fyller testdisken med vatten från din pool eller spa med en spruta. Sätter disken i maskinen och den centrifugerar sen ut den korrekta mängden vatten till ett lufttätt utrymme för att testen ska bli så exakt som möjligt. Det finns diskar för alla applikationer som ni kan se i tabellen nedan:
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.