-
Butiken

Mässa Las Vegas 2022

Ja då var en intensiv vecka till enda och vi sitter just nu och jobbar med diverse saker i terminal 1 på the Macaran Airport, på väg hem. Det har väl inte riktigt blivit så mycket uppdateringar som vi hade trott vi skulle hinna med, mycket pga tidsskillnaden som vi ännu inte övervunnit. Att vi skulle hitta så här mycket produkter som vi inte sett hemma och skapa så många kontakter och nya agenturer, det hade vi inte kunnat drömma om faktiskt!


Las Vegas är en lätt galen stad!

Jo - det visste vi sen tidigare, då vi varit här många gånger både för nöje och för IT mässor förr i tiden. Galnast av allt är utvecklingen som är helt enorm! Från att varit en "liten" håla första gången jag var här på sent 80 tal till nu så har Las Vegas vuxit till en riktig storstad med 641.000+ invånare. Bebyggelsen har fyllt hela "grytan" med öken enda ut till bergen och mängden otroliga hotell bara ökar år efter år.

Själva mässan är inte riktigt lika stor som mässan i Lyon men den är störst på denna delen av jordklotet. Om man bortser från storleken så finns det massor med produkter här som vi aldrig sett på de Europeiska mässorna. Så massor med nya kontakter har knutits under mässans tre dagar! I princip alla kategorier som vi var ute och letade efter har vi funnit.


Vi har bland annat tecknat ett exklusivitets avtal med Viking Spas som är en Amerikansk spabads tillverkare med fantastiskt hög klass på de ingående komponenterna. Dessutom har de riktigt snygg design och de är som sagt Made in USA. Kommer att komma in i lager under 2023 om marknaden för spabad återkommer till normal pre covid nivå. Just nu är det ungefär lika enkelt att sälja ett spabad som att sälja is till Eskimåer pga de höga energi kostnaderna.


Viking Spas Elite Hot Tubs USA


En annan produkt som vi letat efter är lite mer exklusiva teleskopskaft än de som vi importerar från Kina. Så låt oss presentera Ultimate Pool Tools teleskopskaft som är gjorda av kolfiber!! Priset kommer såklart att bli ganska högt, räkna med en 2.000kr till 3.000kr men de kommer med omfattande garanti och de lär ju aldrig bli utslitna eller gå av!Ni kunder har länge efterlyst en kemikalie i stil med MetalMagic som säljs lite varstans i EU till helt vansinniga priser! Naturligtvis hittade vi flera företag som tillverkade och sålde precis den produkten och många andra smarta kemikalier, bland annat underhållsprodukter för att förlänga livet på cellen i sin saltklorinator!


En annan produkt som vi kommer att ta hem är en riktig livräddare för dig som inte har kommunalt vatten utan en egen brunn. Det innebär ju alltid problem med metall i vattnet. Men om man fyller via denna produkten (som man sätter på vattenslangen) så renar den kemiskt bort metaller så du slipper metallfläckar i poolen på liners och trappor osv. . . Kommer att kosta ca 1.500kt till 3.000.- beroende på storleken man väljer.
Den smartaste produkten kommer här! Ett skimmerkorgshandtag som man skruvar fast i botten på skimmerkorgen och till den kommer en liten stång med en mycket liten håv på. Utan att behöva ligga på knä och krypa runt kan med enkelhet kan få tag på skimmer korgen, sen lyfter man upp den med hjälp av den lilla stången med håven och kan slutligen ta skräpet som alltid blir kvar i skimmern med håven. Mycket smart! Kommer att finnas i webbutiken till nästa år, helt säkert.

De produkter vi presenterat här nu är bara ett litet urval på vad som komma ska. Denna blogg artikel kommer också att uppdateras efterhand, just nu sitter vi på flyget mellan LAS - JFK och det är inte lika optimalt som att sitta vid sitt skrivbord :) Väl mött och stay tuned. . .JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.