-
Butiken

HEMMA FRÅN BARCELONA!

Vi hade två bra dagar på mässan i Barcelona och sen på andra dagens kväll skulle vi ut och äta med en Kinesisk leverantör - De tyckte "Lets try the local Spanish food - it´s supposed to be good" - "We are not in Barcelona that often" :) Detta lilla tilltag tog oss nästan till sjukhus med akut matförgiftning!


Det var en tuff upplevelse - to say the least!

I rättvisans namn så var det ju ren otur! Vi har ju ätit tonvis (lite överdrivet) med mat i Spanien genom åren och aldrig någonsin upplevt något liknade överhuvudtaget!

Så  anledningen till att vi inte kunnat göra uppdateringar på sociala medier och bloggartiklar samt utskick där nere ifrån var det ni kan läsa i ingressen. Vi två som åkte ner blev lika sjuka och det var knappt vi kunde flyga hem på torsdagen! Men vi blev bättre och tog oss hem utan missöden! Efter en helg med vätskepåfyllning och vila så är vi nu back in business!

Som tur var så hade vi alla viktiga möte med alla våra leverantörer och några nya presumtiva leverantörer innan bakterierna tog oss i ett järngrepp. . . Men om vi nu bortser från det och tittar på det som var helt fantastiskt med Barcelona mässan 2023 så fick vi uppleva helt fantastiska saker!

Nummer 1 på den skalan var att tillverkaren av BlueMachine under pompa och ståt blev tilldelade Guinness Världsrekord för världens tystaste poolpumpar! De hade testat alla upptänkliga pumpar och kommit fram till att de tystaste var deras bidrag!

Vi hittade också en tysk tillverkare av solpaneler för poolen som såg riktigt bra ut! Frågan är vad det kan ge och om priserna är tillräckligt bra för att ersätta / komplettera en poolvärmepump? Det får vi se när vi studerat deras system lite närmare.

Pooltak är något som ni alla efterfrågar och där knöt vi kontakten med en fabrik i Polen som vi inte kände till. Dock har vårt syster företag DC-Poolservice installerat ett antal av deras tak och hade mycket goda erfarenheter av dem som tillverkare! VI får se vad det leder till i form av pris och framförallt hur de ska kunna levereras till nått vettigt pris till hela vårt avlånga land.

Det kommer nu. . .

Ja det kommer att komma en hel del nyheter här under de kommande dagarna! Ovan var bara ett litet axplock. Vi hade massor med möten och skapade mängder med nya kontakter. Bland annat med två riktigt bra tillverkare av Sandfilter. Vi ska testa båda naturligtvis och samples är påväg. När de är klart så ska vi kunna erbjuda riktigt högkvalitativa filter till riktigt bra priser - helt utan mellanhänder!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.