-
Butiken

GreenMachine under skinnet!

Två år har gått sen vi fick hem de första GreenMachine från fjärran östern (Kina) - Ett projekt som tagit 4 år fram till nu inklusive testning och utvecklig! Ett enormt arbete är nedlagt i projektet som nu verkligen tagit fart! Så vi tänkte det var dax för en lite uppföljnings film på ämnet! Men vi vill redan nu varna känsliga tittare för djuplodat teknik nörderi!


Ja! Det var ett tag sedan vi gjorde en video om vårt poolvärmepumps projekt - GreenMachine!

Därför tänkte vi det var dags att göra en liten video som berättar mer om tekniken bakom dessa fantastiska maskiner och lite om hur det gått för projektet till dags datum!

Vi dyker i denna videon djupt under skinnet på GreenMachine och förklarar tekniken på komponentnivå för att alla ska förstå hur mycket jobb som är nedlagt av både oss och den Kinesiska tillverkaren för att kunna konstruera en nästan ljudlös poolvärmepump!

Vi går även in på skillnaderna mellan GreenMachine och de mer traditionella poolvärmepumpar som oftast säljs på den svenska marknaden. Videon är 12 minuter lång så fram med popcorn och läskeblask - vi önskar mycket nöje.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.