-
Butiken

Den förlorade sonen är hemma!

Ja länge har vi väntat och varje år frågat om vi kunde få några pallar med AKTIVTSYRE 5KG 200G men svaret har alltid varit nej! Kineserna köper rubbet över hela världen för att slåss mot Covid-19. . .

Ja de försökte i det längsta!

Kineserna använde under pandemin (och fortfarande) Aktivtsyre för desinfektion av allt från tunnelbanor till rulltrappor i köpcenter! De dammsög och dammsuger fortfarande världsmarknaden på Aktivtsyre (Peroxide på engelska). Men så kom då dagen när vår Spanska tillverkare hade lyckats få tag på råvaran för att kunna göra våra Aktivtsyre 5 kg - 200g tabletter för pool! De kom hem idag, iofs bara två pallar, så det lär bli först till kvarn som gäller men det ska nu under säsongen kunna levereras mer och mer efter hand! Tyvärr har världsmarknadspriset gått upp en del pga bristen på råvaran men nu finns den åtminstone!

Vi har ju även fått hem Spa Aktivtsyre 1 kg i granulatform då de inte kunde få tag på den variant av råvaran som man kunde pressa till mindre tabletter. Den verksamma substansen är den samma men "limmet" för att göra mindre tabletter saknas.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.