-
Butiken

CuLator produkterna håller redan på att sälja slut!

Succén är given! CuLators metallbortaggningsprodukter flyger av lagerhyllorna! De ligger i vår, för året, nya kategori "Metallbehandling" under huvudkategorin Poolprodukter. Metallutfällningar är ett gissel som mer eller mindre är omöjliga att få bort utan rätt produkter. Men det är slut med det nu!

Vi fick i veckan denna jättetrevliga recension från en av våra kunder som skriver:

"Hej!

Ville bara ge lite feedback på CuLator Metal Stain Eliminator kit. Poolen blev skinande ren över natten efter applicering av medlen enligt anvisningarna. Den har inte varit så ren på flera år faktiskt och: Inget skrubbande! Jag bara höjde vatten nivån lite så vattnet översteg den mörka randen som bildats i vatten ytan innan behandlingen startade. Faktiskt såg man hur missfärgningarna började lösas upp redan efter några minuter! Nu håller vi på med att sakta klorera vattnet igen i den kristallklara bassängen! Bilden är från dagen efter. / mvh Roy Samuelsson"

Roy köpte det stora CuLator paketet från oss och fick fin effekt direkt! Vi vet ju att dessa produkter är mycket bra då CuLator produkterna säljs över hela USA. Så har man problem med metallutfällningar i poolen så vet ni var ni ska hitta produkterna för att rätta till dem. De har även förebyggande och detekterande produkter som man kan lägga i skimmern så man slipper metallutfällningar i framtiden!

Direkt från fabriken i Florida - direkt till er kunder - utan mellanhänder!

Lite rolig information är att detta är en av produkterna som vi fick en agentur för när vi var på mässan i Las Vegas vintern 2022.

Före

EfterJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.