-
Butiken

Blue Connect - Absolut!

VI har sålt de olika versionerna av Blue Connect familjen i över ett år nu! Men det är först nu vi går ut och verkligen pushar produkten! Varför? Jo läs mer om det nedan, men det handlar om kundservice.


Blue Connect produkterna är riktigt bra!

Men en sak som har hållit oss från att verkligen trycka på gaspedalen när det gäller Blue Connect Go! och Blue Connect Plus är servicen. Vi har helt enkelt inte tyckt att det har fungerat helt 100% och varit lite omständigt och tagit en väldig tid. Men nu kan vi glädjande berätta att vi har fått till ett serviceavtal med generalagenten för Blue Connect! Detta gör att vi snabbare och smidigare kan lämna service på produkterna. Detta gäller såklart endast för våra kunder och endast för garantiärende ännu så länge.

Blue Connect är, om du inte vet det, en av de få produkterna till Pool och Spa som vi verkligen tagit till oss eftersom det finns en verklig kundnytta med dem! Man har alltså inte bara tagit en obskyr produkt och kopplat den till Blåtand eller liknande! Med Blue Connect håller du koll på dina vattenvärde i din pool eller ditt spabad var du än är i världen*! Du får värdena för pH, Klor / Brom / Salt och temperatur direkt till din app **!

Men vad är det nu för revolutionerande serviceavtal som ni pratar om?`

Jo! Vi har tillsammans med generalagenten utvecklat ett utbytessystem som gör att du snabbt kan få en utbytesenhet om din Blue Connect skulle få för sig att strula. Det är trots allt en väldigt avancerad produkt som man slänger ner i klorerat vatten och om det mot förmodan skulle hända något så vill man ju så snart som möjligt få en apparat som fungerar. Vi säger inte att Blue Connect går sönder ofta för det gör de verkligen inte! Men om man helt är beroende av och van vid att få sina vattenvärde direkt till sin smarta telefon så vill man ju så snabbt som möjligt kunna få koll på värdena igen om något skulle hända. Därför har vi tyckt att servicen är så viktig.


* = Beroende på hur du väljer att koppla in den.
** = Plus versionen tåler saltklorinerade pooler bättre med sina guldpläterade sensorer

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.