-
Butiken

Vilken grill ska man ha i sitt poolområde?

Vi har lagt öronen mot rälsen och lyssnat och hört många kunder som tycker att deras grillar blir till högar med rost på bara några år - framförallt när man har dem bredvid poolen! Eftersom vi på Poolklubben förutom att vara poolfantaster även har ett starkt grillintresse så. . .

Har grillen nära poolen - men varför rostar den som attan!

Inte så konstigt, från poolen stiger klorgas som är extremt korroderande. Ännu värre är det om man har saltvattenpool för då har du både klorgas och vätgas samt saltet i luften. Det är en kombination som i princip inte ens Svenskt syrafast rostfritt stål kan stå mot! Men med rätt skötsel går faktiskt det med! Ehh. . .vätgas? Ja när man spjälkar ut kloret från saltet så bildas vätgas som följer med vattnet ut i poolen och sen avsätts det i luften runt poolen. Inga stora mängder och inte farligt men det angriper metall.

Ni som hållit ögonen på vår hemsida och läst våra nyhetsbrev i detalj har nog vetat att detta med grillar skulle komma förr eller senare!  Men vi hatar ehandlare som ska sälja allt mellan himmel och jord! Så vi har inte tagit detta beslutet lättvindigt och tänkt i säkert 10 år på om vi verkligen ska sälja grillar på Poolklubben.se. Vi har stött och blött det och slutligen kommit fram till att det är ok. Det är en del av uteplatsen och någonstans i närheten av poolen har man oftast en grill som står och rostar (kanske).

Så vi kommer att lägga till Napoleons sortiment men bara modeller som vi själva skulle vilja ha i poolens närhet. Inget skräp helt enkelt, det måste fixa miljön. Eftersom vi har mer än 10 års erfarenhet av just Napoleons grillar i våra egna poolområde så var valet lätt. Vi vet ju att dessa inte omvandlas till en rosthög.

Vi har lagt upp en modell på allvar nu (nedan) som vi testat och vi har även lagt upp dess viktigaste tillbehör. Under den kommande vintern kommer vi att välja ut vilka andra delar vi kan tänka oss att sälja. Mycket kommer att bli för inbyggnad men även fristående modeller. Till en början kommer det att ligga under pooltillbehör, men i framtiden kanske det blir en helt egen site - Grillklubben.se - Vem vet :)

Vi har som mål att efterhand, precis som vanligt, ha allt på vårt eget lager men till en början så kommer vi att skicka allt som beställs direkt från Napoleons generalagent.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.