Butiken

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Om man bortser från virus och annat otyg så har 2021 varit ett mycket bra år för oss på Poolklubben. Massor med nya produkter i sortimentet och många nya och glada kunder! En kund uttryckte det som att "hon hade hittat hem vad det gäller tillbehör till pool". Lite så kan det kanske vara för många! Blixtsnabba leveranser i kombination med låga priser och hög kvalité är nog en oslagbar kombination och jätteroligt att det uppskattas!

Vi ser med tillförsikt fram mot 2022!

Överst på min julklapps lista står: Måtte den eländiga pandemin ta slut någon gång! Så livet kan bli lite mer normalt igen! Vi skulle åkt på tre olika mässor i höst / vinter men vi vågade inte / hur kul är det att göra affärer med munskydd?! Dessutom så måste man ju veta att man kan komma hem igen! Nu åker vi runt till både nya och gamla leverantörer för att besöka dem under vintern var för sig!

Men 2022 kommer som vanligt ändå att bjuda på massor med nyheter och produkter! :) Bland annat det som vi tar upp i den föregående bloggartikeln med våra nya lokaler och vår expansion vilket har varit nödvändigt i flera år och även innan pandemin bröt ut sas! Dessutom måste vi bli fler så vi har faktiskt redan nyanställt mer personal (mer info om detta kommer).

Nya produkter som kommer är: Massor med pumpmodeller från Tyska Speck då deras kvalité har visat sig oslagbar! Tillsammans med en tillverkare håller vi på att ta fram en helt ny typ av Saltklorinator som kommer att heta Bonneville! På kemikaliesidan kommer det nog inga nyheter, faktiskt, då det råder brist på råvaror. Spanjorerna är upptagna med att få fram råvaror till sina befintliga produkter. Det gäller även Maytronics poolrobotar, de lanserar inga nya modeller till 2022 på grund av föregående anledning. 

Men vi letar ständigt nya leverantörer och produkter, så skulle ni få nys om en produkt som ni tycker är bra men har ett alldeles för högt pris, så tveka inte att kontakta oss på tips@poolklubben.se 

Med Vänliga Hälsningar | Christer Håård | VD - Poolklubben.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.